Política de privacitat

Aquesta Política de Privacitat descriu les polítiques de Gasoils Sant Guim, CARRETERA CALAF, 35 KM. SANT GUIM DE FREIXENET, Lleida 25270, Espanya, correu electrònic: alba@gasguim.cat, telèfon: 973556196 sobre la recollida, ús i divulgació de la seva informació que recopilem quan utilitzeu el nostre lloc web ( https://gasguim.cat/ ). (el servei"). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l'ús i la divulgació de la vostra informació d'acord amb aquesta Política de privadesa. Si no accepteu el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense cap avís previ i publicarem la Política de privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies a partir del moment en què la Política revisada es publica al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d'aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament.

INFORMACIÓ QUE RECOLLIM:

Recollirem i processarem la següent informació personal sobre vostè:

  • Nom
  • Correu electrònic
  • Mòbil

COM COMPARTIM LA VOSTRA INFORMACIÓ:

No transferirem la vostra informació personal a cap tercer sense demanar el vostre consentiment, excepte en circumstàncies limitades com es descriu a continuació:

  • Analítica

Exigim que aquests tercers utilitzin la informació personal que els transferim només per a la finalitat per a la qual va ser transferida i que no la conservin durant més temps del necessari per complir amb la finalitat esmentada.

També podem revelar la vostra informació personal per als següents motius: (1) per complir amb la llei, la regulació, l'ordre judicial o un altre procés legal aplicable; (2) per fer complir els vostres acords amb nosaltres, inclosa aquesta Política de privadesa; o (3) per respondre a les reclamacions que el vostre ús del Servei infringeix els drets de tercers. Si el Servei o la nostra empresa es fusiona o s'adquireix amb una altra empresa, la seva informació serà un dels actius que es transfereixen al nou propietari.

CONSERVACIÓ DE LA VOSTRA INFORMACIÓ:

Conservarem la teva informació personal amb nosaltres durant 30 dies o durant el temps que la necessitem per complir amb les finalitats per a les quals es va recopilar tal com es detalla en aquesta Política de privadesa. És possible que hàgim de conservar certa informació durant períodes més llargs, com ara el manteniment de registres/informes d'acord amb la legislació aplicable o per altres motius legítims, com ara l'aplicació dels drets legals, la prevenció del frau, etc. Informació anònima residual i informació agregada, cap dels quals us identifica. (directament o indirectament), es poden emmagatzemar indefinidament.

ELS TEUS DRETS:

Depenent de la llei que s'apliqui, és possible que tingueu dret a accedir i rectificar o esborrar les vostres dades personals o rebre una còpia de les vostres dades personals, restringir o oposar-vos al tractament actiu de les vostres dades, demaneu-nos que compartim (portatge) les vostres dades personals. informació a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens vau proporcionar per processar les vostres dades, el dret a presentar una queixa davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, ens pots escriure a alba@gasguim.cat. Respondrem a la seva sol·licitud d'acord amb la legislació aplicable.

Tingueu en compte que si no ens permet recollir o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per tractar-la amb les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va demanar la vostra informació.

GALETES ETC.

Per obtenir més informació sobre com les fem servir i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de galetes.

SEGURETAT:

La seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, el mal ús o l'alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. No obstant això, donats els riscos inherents, no podem garantir una seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem garantir ni garantir la seguretat de cap informació que ens transmeteu i ho feu sota el vostre propi risc.

ENLLAÇOS DE TERCERS I ÚS DE LA VOSTRA INFORMACIÓ:

El nostre servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no operem per nosaltres. Aquesta Política de privadesa no aborda la política de privadesa i altres pràctiques de tercers, inclòs qualsevol tercer que exploti qualsevol lloc web o servei al qual es pugui accedir mitjançant un enllaç al Servei. Us recomanem fermament que reviseu la política de privadesa de cada lloc que visiteu. No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de cap lloc o servei de tercers.

RECLAMACIÓ / DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES:

Si tens qualsevol consulta o dubte sobre el tractament de la teva informació que està disponible amb nosaltres, pots enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Queixes a Gasoils Sant Guim, CARRETERA CALAF, 35 KM. SANT GUIM DE FREIXENET, correu electrònic: alba@gasguim.cat. Atendrem les vostres inquietuds d'acord amb la legislació aplicable.